Image
Προβολή ΛΟΑΤΚΙ+ ταινιών | Diversidad 2023 | 7 Ιουνίου

Όπως κάθε χρόνο το Φεστιβάλ FeCHA στηρίζει το Athens Pride και τα ανθρώπινα δικαιώματα και έτσι στις 7 Ιουνίου θα γίνουν προβολές ΛΟΑΤΚΙ+ ταινιών στα πλαίσια του τμήματος “Diversidad” που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Athens Pride Week.

Οι προβολές είναι με ελεύθερη είσοδο και θα πραγματοποιηθούν στην ταράτσα του Ινστιτούτου Θερβάντες (Σκουφά 31, Αθήνα) με ελληνικούς υπότιτλους.

Ακολουθεί το πρόγραμμα:

Τετάρτη 7 Ιουνίου

21.00

ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ / LO EFÍMERO
(Jorge Muriel, Ισπανία, 2020, 20′)

Δύο ξένοι συναντιούνται στο μετρό. Και οι δύο κουβαλάνε το παρελθόν μαζί τους. Και οι δύο κοιτάζουν το παρόν τους. Και οι πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον τους σε αυτό το εφήμερο ταξίδι που θα τους φέρει για σύντομα μαζί. Προτεινόμενο για βραβείο Goya. Παρουσία του σκηνοθέτη

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ / LA CANDIDATA
(Emil Guevara Malavé, Ronald Rivas Casallas, Βενεζουέλα, 2021, 78’)

Οι Argenis, Yanvaldo, Carlos, Eduardo και Javier έχουν κάτι κοινό: Θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό Μις Γκέι Βενεζουέλα, καλλιστεία τρανς, όπου το άτομο που «μοιάζει» πιο πολύ με «Μις» κερδίζει. Για αρκετές εβδομάδες, θα τ@ ακολουθήσουμε στις προετοιμασίες τ@ για την τελική βραδιά του διαγωνισμού, να ολοκληρώσουν το ταξίδι τ@ να γίνουν βασίλισσα της βραδιάς.